Wednesday, July 22, 2009

FBI rukavice 2009/06, radovi

2009/06
Lagana kao i njena kuhinja, Maslinka je inspiracija mnogim blogerima i coolinaričarima. Ona se ne boji novih namirnica, niti eksperimenata u njihovom korišćenju. Neretko u kuhinju podje samo sa okvirnom idejom, a izadje sa nekim finim kišem ili pitom, i kasnije podeli recept sa ostatkom sveta. Njeni su recepti jednostavni, namirnice koje važe za zdrave dominiraju, a fotke koje Maslinka pravi su uglavnom bele, paperjaste i jasne.

Maslinkin blog smo istraživali u junu. Stiglo je 62 prijave od 12 učesnika. Utisci su jako pozitivni. Najvredniji inspektor ovoga puta bila je Sanela koja je isprobala priličan broj slanih testa sa puno zeleniša. U prethodnim krugovima upravo je Maslinka bila najvredniji inspektor.

Maslinki najlepše hvala za izdašnu ponudu recepata i entuzijazam uopšte, a svim učesnicima veliko hvala na doprinosu. Special thanks to Selma na podrobnoj analizi ne samo Maslinkinih recepata već i ličnosti.

U nastavku je Maslinkin dosije. U levoj koloni su radovi naših FBI inspektorki, a u desnoj referenca ka originalnom Maslinkinom izvodjenju. Ukoliko primetite da nešto nedostaje ili neki link nije dobar - javite.




1. Andrea, Voce i povrce




2. Cosmo2503, Cooketa







3. Gaga, Iz moje kuhinje





4. Jasenka, Sweet Corner







5. mamajac, Cooks and Bakes









6. Masatera, Recepti iz moje biljeznice



7. Maxiene, Maxiene's Kitchen


8. Mimihumi, Rotkvica




9. monsoon, Dalmacija down under








10. NLO, NLO




11. Palachinka, Palachinka



12. Sanela, U mojoj kuhinji












13. Urbana Stonoga, Urbane stonoge gastronomska zbrka





14. Vera, Delicious for kids