Thursday, October 21, 2010

FBI rukavice 2010/11-12, predlozi

2010/11-12

FBI rukavice je igra za blogere koji pišu o hrani. FBI je akronim od Food Blog Inspection, a rukavice anagram od kuvarice. Ko želi da učestvuje, stavlja se u ulogu svojevrsnog inspektora, i ima zadatak da isproba neki recept ili više njih, pa na svom blogu objavi utiske i slike. Više o igri i pravilima pogledajte ovde.

Na ovom postu očekujemo vaše predloge za blog koji biste voleli da istražimo u novembru/decembru 2010. Predlog možete ostaviti putem komentara. Kroz pet dana, koliko će trajati prikupljanje predloga, zajedno ćemo putem ankete izglasati novi blog za istragu.

18 comments:

jelena said...

La cuisine creative

Majo, mislim da treba izmeniti pravila i navesti da se samo blogovi sa 100 postova mogu kandidovati, ukoliko sam dobro razumela

mamajac said...

Hvala Jelena, dodala sam u pravila.

Tina V. said...

kuhinjica-mignone.blogspot.com :))

Nataša said...

Sve koje bih ja htjela predložiti imaju manje od 100 recepata. :(

Čak i ovaj "strani" nema 100.. :(
http://syrianfoodie.blogspot.com/

Nataša said...

Cooking by Ruža123 :)

MASATERA said...

Predlažem neki od Verinih blogova ili od pokojne Pulli.

mignonne said...

Drage Jelena & Tina, hvala puno na nominaciji, moj blog ce zapravo tek sutra proslaviti prvi rodjendan, hihih...eh, kad pre, k`o da sam juce krenula da kuckam!;))

A ovde sam provirila jer sam zapravo htela predloziti Mirjanin blog za istrazivanje (draga Natasa, vidim da smo slicno razmisljale;)), njen blog je tako raznovrstan, ima tu toliko finih stvari od predjela, preko glavnih jela i slatkisa, sve je lepo fotkano i objasnjeno...dakle:
http://ruza123-cooking.blogspot.com/

maslinka said...

http://dajana-bakerscorner.blogspot.com

jelena said...

Pa da li je moguće da ja ženu zovem uporno Ruža. a ona se zove Mirjana. Nadam se da će Maja računati naše nominacije iako je sutra rođendan blogu.

jelena said...

Mignonne, pa danas je rođendan tvom blogu. Prvi post je bio 21. Oktobra. Izvukli smo se za dlaku!

mamajac said...

Naravno, Jelena. Sigurno da ce se nekad desiti i manja odsupanja od 1 godina/100 postova, a u ovom cak nece ni biti odsupanje. Ja necu nista da predlazem, posto bih predlozila isto sto i TI :P

Dunja said...

http://ruza123-cooking.blogspot.com/

Branka - byB said...

Moj prijedlog je Dajanin blog Baker´s corner....somewhere in my kitchen.

Just Cake girl said...

http://www.6bittersweets.com/ možda ovaj strani blo, ima super stvari :)

vera said...

Predložila bih Cooking by Ruza123,i Dajanu somwere....mada sam sa tog bloga puno već isprobala ali ima još....:)

Tadeja said...

I moj prijedlog bi ovaj put bila mignonne i La cuisine creative. Osim što ima divnih slanih oblizeka, njen blog je kao stvoren za prednovogodišnje slastice. Mislim da teško da ćemo negdje drugdje pronaći na jednom mjestu takav izbor kolačića i po sastavu i izgledom. Dakle, ja sam za to da spojimo ugodno s korisnim. :))

Dilajla said...

Definitivno mignonne...

mignonne said...

E, pa dragi moji, hvala Vam na izboru za ovoj krug i ukazanom poverenju, nadam se da cete pronaci nesto fino za kuvanje, nemojte se samo baciti na kolacice, hihih...pa da posle budem kriva ako pokvarite liniju!;D
Sad cu imati tremu zbog vas...salim se, ali ako negde zaskripiti tu sam, slobodno pitajte sve sto nije jasno, ok?;)) Idem sada da Vas pocastim sa kajzericama koje sam malopre ispekla...sad ce i receptic brzzzo!;)))