tag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post1892652109558307469..comments2024-03-28T12:01:03.092+01:00Comments on kuvarigrice: kuVarijacije 2010/12, predloziMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-17148273656542908192010-11-25T14:06:26.122+01:002010-11-25T14:06:26.122+01:00Medena kucica... sta mislite da se malo igramo za ...Medena kucica... sta mislite da se malo igramo za nastupajuce praznike?;))<br />http://sweetsensation-monchi.blogspot.com/2009/12/daring-bakers-challenge-december-2009.htmlmignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-82370882081494419022010-11-22T13:26:11.454+01:002010-11-22T13:26:11.454+01:00Baš je lep ovaj Dunjin recept :)Baš je lep ovaj Dunjin recept :)Tina Vesićhttps://www.blogger.com/profile/06277067482505421797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-82786323911962594352010-11-22T11:53:29.612+01:002010-11-22T11:53:29.612+01:00Ovaj recept od Dunje je i meni upao u oko , bez ob...Ovaj recept od Dunje je i meni upao u oko , bez obzira na blagdane rado bi se njime pozabavila :) <br /><br />http://parfe-dunja.blogspot.com/2010/03/vol-au-vent-i-fetis-jedne-kuharice.htmlBranka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-8554501680665248232010-11-22T11:36:55.364+01:002010-11-22T11:36:55.364+01:00a sto kazete na omlette s gljivama?
recept bi isao...a sto kazete na omlette s gljivama?<br />recept bi isao ovako:<br />za 1 osobu<br />150g ociscenih i narezanih gljiva i sitno nasjeckani 1 mali cesanj cesnjaka se poprze na mjesavini malo maslaca i ulja, posoli, popapri i izvadi iz tave na tanjur te cuva na toplom do daljnjeg. u istoj tavi doda se jos malo maslaca i na njemu kratko poprzi nasjeckan mladi luk ili se preskoci ta faza i u istucena jaja doda sitno najsjeckanog luka vlasca. istuku se, dakle, 2 jaja i uliju u tavu na vruc maslac (s ili bez mladog luka) i oprezno isprze u omlette. Ne smije se predugo prziti jer ce ostati suh. cim se vidi da ce se gornja strana osusiti dodaju se gljive i omlette preklopi i istrese na tanjur. posluzi se uz zelenu salatu npr.Snjezanahttps://www.blogger.com/profile/13057920106137942410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-61833131251436894302010-11-22T10:01:57.397+01:002010-11-22T10:01:57.397+01:00To sam i ja pomislila kad je kajmak u pitanju, al&...To sam i ja pomislila kad je kajmak u pitanju, al' rek'o neću baš biti uvijek ja antiprotivna, ali vol-au-vent mi se čini odličan izbor za novogodišnje kuvarijacije! :)Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-84636915859223410352010-11-22T09:38:50.249+01:002010-11-22T09:38:50.249+01:00Postoji jedan problem sa komplet lepinjom, što se ...Postoji jedan problem sa komplet lepinjom, što se ona pravi isključivo od užičkog kajmaka, a on nije svim dostupan.<br />Za praznike koji dolaze mislim da su torte Mirjanine (Ružine) savršene, npr Opera torta ili ova bezimena<br />http://ruza123-cooking.blogspot.com/2010/11/torta.html<br />ili ovaj krasni recept Dunjin koji može da se iskoristi za novogodišnje praznike i puni čime god želite http://parfe-dunja.blogspot.com/2010/03/vol-au-vent-i-fetis-jedne-kuharice.htmlJ e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-78640202294949943482010-11-22T09:11:05.817+01:002010-11-22T09:11:05.817+01:00Sviđa! :)Sviđa! :)Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-14803803213112321062010-11-22T01:47:01.318+01:002010-11-22T01:47:01.318+01:00Eh, a ja gledam taj preliv onako krišom, čežnjivo ...Eh, a ja gledam taj preliv onako krišom, čežnjivo :) <br />Ako Ti nisi za, će nađemo neš' drugo :))<br />A šta mislite o <a href="http://moja-kuhinjaa.blogspot.com/2010/07/uzicka-komplet-lepinja.html" rel="nofollow">ovom</a> receptu? :)Tina Vesićhttps://www.blogger.com/profile/06277067482505421797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-61281654771467931922010-11-22T00:36:59.580+01:002010-11-22T00:36:59.580+01:00Pozdrav djevojke! :) Ma lako za skenjavanje, skenj...Pozdrav djevojke! :) Ma lako za skenjavanje, skenjam ja i s receptom i napomenom i bez njega, ali molim vas da dodamo malo soli u igrice. Ide Nova godina, kolači, nekom će stvarno zatrebati inzulin ovim tempom. :)<br />Ja bih probala Aleksandrin <a href="http://sweetfood-aleksandra.blogspot.com/2010/11/indonezanski-cips-rempeyek-kacang.html" rel="nofollow"><b><i>indonežanski čips</i></b></a> ili prijedlog od zadnji put Dunjine <br /><a href="http://parfe-dunja.blogspot.com/2010/10/kesten-ravioli.html" rel="nofollow"><b><i>kesten raviole</i></b></a>Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-23053567484723973882010-11-22T00:21:40.286+01:002010-11-22T00:21:40.286+01:00JAOJ, Tina, nemoj to, pre neki dan sam ga pravila ...JAOJ, Tina, nemoj to, pre neki dan sam ga pravila i skenjala totalno, d'izvines, i sto je najgore uopste ne znam zasto, jer nije mi prvi put da ga pravim. Mislim da moram da utvrdim sto mi se to desilo i da korigujem recept ili bar neke napomene dodam...Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-23392320546135792052010-11-22T00:15:05.144+01:002010-11-22T00:15:05.144+01:00Ja predlažem Karamel preliv à la Mamajac :)Ja predlažem <a href="http://mamajacooks.blogspot.com/2010/10/karamel-preliv-la-mcdonalds.html" rel="nofollow">Karamel preliv</a> à la <a href="http://mamajacooks.blogspot.com/" rel="nofollow">Mamajac </a>:)Tina Vesićhttps://www.blogger.com/profile/06277067482505421797noreply@blogger.com