tag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post985438159004372343..comments2024-03-28T12:01:03.092+01:00Comments on kuvarigrice: kuVarijacije 2010/01, predloziMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-81784196842184667852009-12-29T10:52:26.896+01:002009-12-29T10:52:26.896+01:00Uhhhh, ovaj put ste ga zgusnule :)ali budući nisam...Uhhhh, ovaj put ste ga zgusnule :)ali budući nisam dala nikakav prijedlog, bolje mi je da šutim :)<br />Pročitala sam recepte i Čifličijski odresci mi se, koliko se ja u kuhanje kužim čine varijanta Stonoginih "Pijanih bataka", ali sa svinjetinom, a budući smo mi batacima bili oduševljeni, nemam ništa protiv.<br />Recept za medovik sam prvo čitala, sa svim onim klikanjima na fotke valjda sat vremena i prva reakcija mi je bila "Bog Vas u šumu okren'o, koja se to dobro naspavala i predložila taj recept. Pisan je stvarno k'o Rat i mir, a onda sam postala strašno znatiželjna kaj je to tak jako dobro, da su svi za njim poludjeli i voljela bih probati, ali nekako mi se čini da je poslije svih ovih blagdanskih i novogodišnjih kolača, možda malo too much.<br />Coq au Vin volim i to mi je jako fino, sam kaj je malo teže dobiti pijevca kad se sjetiš. Oni obično ne stradavaju redovito. Ili moraju zakazati u funkciji ili im se pokvari unutarnji sat, pa počnu buditi gazde u krivo vrijeme. A ne znam nikoga 'ko ima poraplalog pijevca. :)Linijom manjeg otpora ovog puta glasam za Čifličijske odreske. Tim prije kaj su mi odmah sjeli u pismu i izgovoru :))Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-14270477945471755972009-12-27T23:15:34.000+01:002009-12-27T23:15:34.000+01:00Zanimljiv mi je ovaj recept za Coq au Vin pa je to...Zanimljiv mi je ovaj recept za <a href="http://gourmettraveller.com.au/coq_au_vin_and_beaujolais.htm" rel="nofollow">Coq au Vin</a> pa je to moj prijedlog.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-19275318159221219142009-12-27T16:27:02.020+01:002009-12-27T16:27:02.020+01:00Ja sam mesožderka :) tako da... :)Ja sam mesožderka :) tako da... :)Dragana Pušica - Moje Grne bloghttps://www.blogger.com/profile/11096956227661656421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-6107458687014488172009-12-26T10:30:55.357+01:002009-12-26T10:30:55.357+01:00Ajme taj Ruski Medovik je pravi izazov, ali ne zna...Ajme taj Ruski Medovik je pravi izazov, ali ne znam da li ću imati volje u januaru na ovako nešto, hm, to sad kažem... :)) Ipak bi radije Čifličijske odreske, slatko nakon prazničnih slastica sad ne mogu zamisliti :PSnježana Cetinahttps://www.blogger.com/profile/09666641524880174025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-33835076710147812142009-12-25T11:22:55.547+01:002009-12-25T11:22:55.547+01:00meni se svida ruski medovik (iako i ja kao i cosmo...meni se svida ruski medovik (iako i ja kao i cosmo preferiram slana jela:)). taj me je kolac zaitrigirao buduci da ga svi tako hvale a i izgleda jako fino. inace volim kolace s medom.:)Snjezanahttps://www.blogger.com/profile/13057920106137942410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-9828798756063441502009-12-23T21:58:52.248+01:002009-12-23T21:58:52.248+01:00cosmo2503 evo ja imam pri ruci mesara pa sam ga pi...cosmo2503 evo ja imam pri ruci mesara pa sam ga pitala što može zamijeniti svinjski vrat, kaže može svinjska plećka (lopatica).Snježana Cetinahttps://www.blogger.com/profile/09666641524880174025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-30027289942108867532009-12-23T14:19:28.627+01:002009-12-23T14:19:28.627+01:00Ruski Medovik<a href="http://www.coolinarika.com/recept/ruski-medovik" rel="nofollow">Ruski Medovik</a>Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-31133389216830938842009-12-23T13:03:59.590+01:002009-12-23T13:03:59.590+01:00Svinjski vrat je mekan i prošaran masnoćom. Mislim...Svinjski vrat je mekan i prošaran masnoćom. Mislim da je kod njega i poenta to što je prošaran. Ja nemam pojma šta bi ga moglo zameniti :(<br /><br /><a href="http://www.pjmartinelli.co.uk/WebRoot/BT/Shops/BT3174/4A25/026C/3913/B84C/AAB2/0A0A/33E8/544A/shutterstock_20866927.jpg" rel="nofollow">slika</a>Marijahttps://www.blogger.com/profile/12417934270510794219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-23284939845740373142009-12-23T11:51:59.825+01:002009-12-23T11:51:59.825+01:00Dok ne smislim nešto što bih ja baš voljela raditi...Dok ne smislim nešto što bih ja baš voljela raditi, ovaj prijedlog mi se čini jako zanimljiv budući da više volim kuhati slana jela nego peći kolače. Jedino me treba "prosvijetliti" i objasniti mi koji bi komadi mesa mogli zamjeniti svinjski vrat (nemam pojma da li je taj dio mesa masniji, manje mastan, žilav, mekan...????) Pliiiiz help!cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5584458908160212922.post-52607807782688817842009-12-23T10:46:06.725+01:002009-12-23T10:46:06.725+01:00Čifličijski odresci<a href="http://www.coolinarika.com/recept/ciflicijski-odresci" rel="nofollow">Čifličijski odresci</a>Marijahttps://www.blogger.com/profile/12417934270510794219noreply@blogger.com