2011/06
Još jedan krug kuVariramo na zajedničku temu, pa posle idemo na raspust. Šta biste voleli da bude tema junske igre?
Predlog možete ostaviti putem komentara. Skupljanje predloga trajaće do 26. maja, a zatim će uslediti glasanje. Recept koji dobije najviše galsova biće objavljen na novom postu. Više o igri i pravilima pogledajte ovde.
Dopada mi se i predlažem - Lemon Tart (mmmmm.....) sa bloga Davida Lebovitza
ReplyDeleteDefinitivno Tamarin Basa sir
ReplyDeletehttp://honestcooking.com/2011/03/23/homemade-basa-cheese-and-lika-a-croatian-gem/
Prevod ne znam da li postoji kod nje, ja ga nisam našla, ali ga ima na mom blogu,a ja se nadam da će ga i ona izdati kod sebe
http://foodforthought-jelena.blogspot.com/2011/05/tamarin-basa-sir-i-majine-razane-kifle.html
Malo divnog pekmeza ali definitivno drugačijeg http://www.coolinarika.com/recept/bazgo-lada/
ReplyDeletehttp://traceysculinaryadventures.blogspot.com/2011/05/blueberry-buckle.html
ReplyDeleteBorovnice!
http://neretvanskanostalgija.blogspot.com/2011/05/pralinasta-torta-od-ljesnjaka.html ili ovo :) mmmmmmm
ReplyDeleteJelena, hvala na prijedlogu, napisat ću ovih dana post i recept nanašem pa objaviti. Sve sam čekala da ga ponovo napravim i poslikam s ovim novim fotićem, ali poslužit će i ova fotka
ReplyDeleteJa bih Chocolate Cointreau tortu. Samo nemam pojma oce li maline tad biti u sezoni. Ako nisu, onda nista :)
ReplyDeleteKrešenti
ReplyDeletePredlažem Frozen stracciatella cake with fudge sauce sa http://www.acatinthekitchen.com/
ReplyDeletemozda tartufi?
ReplyDeleteI ja kao i maslinka glasam za krešente :)
ReplyDeleteja predlažem pate de fruit
ReplyDeletehttp://pastrychefonline.com/blog/2009/01/20/pastry-gems-pate-de-fruits/
voćno, sočno...
Ja ću biti "nesebična" i predložiti Pavlovu. Videvši po komentarima da se mnogi pribojavaju meringue-a, pomislila sam da bi možda bilo izazovno i drugima. Naravno, ima tu i jedan "skriveni" motiv da ovo predložim, a to je da ja ne moram da pravim, ali dobroooo :)
ReplyDeletei ja bi pavlovu!!!!
ReplyDelete