Wednesday, May 6, 2009

ajme, koliko nas je! - tema za maj, čokolada!

Domaćica za maj 2009. je Sanela. Sanela mi se javila e-mailom u kome kaze da joj je trenutno kompjuter u kvaru i da je tek sada videla da je izabrana za domaćicu. Dala je predlog da Maja odabere drugu domaćicu zbog neizvesnosti datuma popravke kompjutera, a usput pomenula da joj za temu, onako iz glave, pada na pamet - čokolada!

Tako da, ako se većina slaže, ja ne bih menjala domaćicu, već se ponadala se da će se kvar na kompjuteru ubrzo otkloniti, i da će se Sanela uskoro javiti.

Za učešće u igri - treba da napravite nešto sa čokoladom, objavite na svom blogu, linkujete osnivača igre kao i post sa pravilima, i pošaljete e-mail prijavu Saneli. Sanelina adresa je umojojkuhinji et gmail tačka com, a prijave mižete slati i administraciji kuvarigrica na kuvarigrice et gmail tačka com, dok se Sanela ne javi. Više o igri i pravilima - ovde.

Hvala!

7 comments:

Vali said...

Super, čokolada! Još se ja pitam kamo je Sanela nestala!

Sweet Corner said...

odlicna tema, i ja krecem sa sudjelovanjem:)))

Monika said...

bolju temu nije mogla odabrati :)))

Dragana Pušica - Moje Grne blog said...

a lepo, lepo...po volji mi je tema :))))

Sanela Mallory said...

Hvala mamajac što je napisala temu i hvala svima kojima se tema sviđa.
Napisala sam post na svom blogu. Još jednom se ispričavam svima koji su nstrpljivo čekali temu, ali ja stvarno nisam imala pojma da sam domaćica jer od 22. 4. -6. 5. nisam bila na Internetu. Imam pristup Internetu samo sa svog kompjutera i kad on crkne - ne surfam. Sada sam na Internetu u sesvećkoj knjižnici, samo to mi preostaje. Čekam da moj komp bude popravljen.

cosmo2503 said...

Predivna tema, baš se radujem što ću konačno isprobati neke "uvrnute" kombinacije za koje ranije nisam imala motiva, ali sam imala želju.

Marija said...

Ja tacno znam sta cu da pravim ;)