Friday, June 5, 2009

Izmene u widget code-u (ponovo)

Molba za sve blogere koji na svom blogu prikazuju widget za bilo koju od tri igre - potrebno je napraviti malu izmenu u code-u kako bi podaci nadalje bili ažurni. Scripte koje nose izmenljive podatke (domaćicu, teme, rokove...) su promenile hosting server.

Potrebno je uraditi sledeće

Pronadjite na vašem blogu, u code-u koji se odnosi na widgete, string "www.mreza.co.rs/maja/" i zamenite stringom "www.majababic.com/kuvarigrice/", pa snimite izmene. Ako prikazujete sva tri widgeta ovaj string bi trebalo da pronadjete na tri mesta.

ili

Obrišite u potpunosti sadašnji widget code, pa preuzmite novi sa ove stranice. Blogger/blogspot korisnici mogu preuzeti ispravljen code klikom na dugme koje se nalazi na glavnom meniju kuvarigrica, pojedinčno za svaku igru.


Napomena:
Blogeri koji prikazuju widgete trenutno imaju tj. vide stare podatke za ajme, koliko nas je (majski podaci - Sanela, čokolada) i ažurne podatke na wigdetima za kuVarijacije (savijača) i FBI rukavice (Maslinka), ali ipak je neophodno da naprave gore navedene izmene za sve widgete koje prikazuju.

Napomena 2:
blogeri koji prikazuju obične banere (samo sliku/logo igre, bez tekstualnih podataka ispod) ne treba ništa da menjaju.

Ako je nekom potrebna dodatna pomoć javite se na e-mail kuvarigrice et gmail tačka com.

Hvala na razumevanju.
administratori

No comments: