Tuesday, June 1, 2010

FBI rukavice 2010/06, Pippi u kuhinji

2010/06

"FBI rukavice" su mesečna igra namenjena vlasnicima food blogova sa prostora bivše Jugoslavije. "FBI" je akronim od Food Blog Inspection, a "rukavice" anagram od "kuvarice". Svaki učesnik bira jedan ili više recepata sa bloga pod inspekcijom i pravi jelo prema njemu. Učesnik objavljuje rezultat istrage na svom blogu u vidu fotografija i komentara, kao i sva zapažanja u vezi sa blogom pod inspekcijom.

U junu 2010. će pod lupom biti blog Pippi u kuhinji. Ovaj blog je relativno nov u domaćoj blogosferi, i do sada nije bilo uobičajeno da pod istragom bude blog koji ima ovako mali broj recepata, ali, nadam se da će ostali ipak pronaći nešto po svom ukusu. Čestitam Pipi na izboru i želim uspešno blogovanje i nadalje :)

Predlozi i rezultati glasanja:


Učesnik u ovoj igri treba da:
- istraži blog
- odabere nešto što mu se najviše dopada i što će biti predmet detaljnije istrage
- napravi jelo (ili jela) prema receptu, fotografiše i zajedno sa zapažanjima objavi na svom blogu bilo kada do kraja juna 2010.
- u postu linkuje stranicu sa odabranim receptom, osnivača igre, kao i post sa pravilima
- pošalje prijavu (link na svoj post) administratorima na fbi.rukavice et gmail tačka com

Više o igri pročitajte ovde.

1 comment:

Zelja said...

Hvala melrose sto je predlozila moj blog i hvala Vam na izboru.

Moram priznati da imam tremu. Nisam ocekivala da ce biti izabran blog sa malo recepata, ali nadam se da ce vam se dopasti neki od njih i da cete uzivati u pravljenju.
Za eventualna pitanja i nedoumice (ukoliko nesto nisam dobro objasnila), slobodno mi pisite na mail. :)