Thursday, October 21, 2010

FBI rukavice 2010/11-12, predlozi

2010/11-12

FBI rukavice je igra za blogere koji pišu o hrani. FBI je akronim od Food Blog Inspection, a rukavice anagram od kuvarice. Ko želi da učestvuje, stavlja se u ulogu svojevrsnog inspektora, i ima zadatak da isproba neki recept ili više njih, pa na svom blogu objavi utiske i slike. Više o igri i pravilima pogledajte ovde.

Na ovom postu očekujemo vaše predloge za blog koji biste voleli da istražimo u novembru/decembru 2010. Predlog možete ostaviti putem komentara. Kroz pet dana, koliko će trajati prikupljanje predloga, zajedno ćemo putem ankete izglasati novi blog za istragu.

18 comments:

J e l e n a said...

La cuisine creative

Majo, mislim da treba izmeniti pravila i navesti da se samo blogovi sa 100 postova mogu kandidovati, ukoliko sam dobro razumela

Maja Babić said...

Hvala Jelena, dodala sam u pravila.

Tina Vesić said...

kuhinjica-mignone.blogspot.com :))

Наташа said...

Sve koje bih ja htjela predložiti imaju manje od 100 recepata. :(

Čak i ovaj "strani" nema 100.. :(
http://syrianfoodie.blogspot.com/

Наташа said...

Cooking by Ruža123 :)

Snježana Cetina said...

Predlažem neki od Verinih blogova ili od pokojne Pulli.

mignonne said...

Drage Jelena & Tina, hvala puno na nominaciji, moj blog ce zapravo tek sutra proslaviti prvi rodjendan, hihih...eh, kad pre, k`o da sam juce krenula da kuckam!;))

A ovde sam provirila jer sam zapravo htela predloziti Mirjanin blog za istrazivanje (draga Natasa, vidim da smo slicno razmisljale;)), njen blog je tako raznovrstan, ima tu toliko finih stvari od predjela, preko glavnih jela i slatkisa, sve je lepo fotkano i objasnjeno...dakle:
http://ruza123-cooking.blogspot.com/

JA U KUHINJI... said...

http://dajana-bakerscorner.blogspot.com

J e l e n a said...

Pa da li je moguće da ja ženu zovem uporno Ruža. a ona se zove Mirjana. Nadam se da će Maja računati naše nominacije iako je sutra rođendan blogu.

J e l e n a said...

Mignonne, pa danas je rođendan tvom blogu. Prvi post je bio 21. Oktobra. Izvukli smo se za dlaku!

Maja Babić said...

Naravno, Jelena. Sigurno da ce se nekad desiti i manja odsupanja od 1 godina/100 postova, a u ovom cak nece ni biti odsupanje. Ja necu nista da predlazem, posto bih predlozila isto sto i TI :P

Dunja said...

http://ruza123-cooking.blogspot.com/

Branka - byB said...

Moj prijedlog je Dajanin blog Baker´s corner....somewhere in my kitchen.

Just Cake Girl said...

http://www.6bittersweets.com/ možda ovaj strani blo, ima super stvari :)

Вера said...

Predložila bih Cooking by Ruza123,i Dajanu somwere....mada sam sa tog bloga puno već isprobala ali ima još....:)

Tadeja said...

I moj prijedlog bi ovaj put bila mignonne i La cuisine creative. Osim što ima divnih slanih oblizeka, njen blog je kao stvoren za prednovogodišnje slastice. Mislim da teško da ćemo negdje drugdje pronaći na jednom mjestu takav izbor kolačića i po sastavu i izgledom. Dakle, ja sam za to da spojimo ugodno s korisnim. :))

Dilajla said...

Definitivno mignonne...

mignonne said...

E, pa dragi moji, hvala Vam na izboru za ovoj krug i ukazanom poverenju, nadam se da cete pronaci nesto fino za kuvanje, nemojte se samo baciti na kolacice, hihih...pa da posle budem kriva ako pokvarite liniju!;D
Sad cu imati tremu zbog vas...salim se, ali ako negde zaskripiti tu sam, slobodno pitajte sve sto nije jasno, ok?;)) Idem sada da Vas pocastim sa kajzericama koje sam malopre ispekla...sad ce i receptic brzzzo!;)))