Thursday, October 21, 2010

kuVarijacije 2010/11, predlozi

2010/11

Počinjemo pripreme za novi krug kuVarijacija, i ponovo očekujemo vaše predloge za recept/jelo koje biste voleli da se nadje na testu kod blogera u septembru. Predlog možete ostaviti putem komentara. Skupljanje predloga trajaće pet dana dana, nakon čega će uslediti glasanje. Recept koji dobije najviše galsova biće objavljen na novom postu. Više o igri pogledajte ovde.

19 comments:

Tina Vesić said...

Definitivno Mihaelin Domaći Ferrero :)))
Od srca predlog :)

Наташа said...

Tina i ja sam ZA! :)

Ana said...

Racunajte i mene za Ferrero :)

Snježana Cetina said...

I ja sam za domaći ferrero !!

JA U KUHINJI... said...

cokoladni muffini sa tajnim sastojkom

Branka - byB said...

I moj prijedlog je Ferrero !

Dragana Pušica - Moje Grne blog said...

Onda da se složim da smo izabrale recept. :)

Just Cake Girl said...

I ja sam za Fererro!

Вера said...

Ja ovde vise neću nista da predlazem.Uvek kada nesto predlozim to se izglasa a ja kada napravim bude katastrofa.Tako da se unapred izvinjavam za Paganini,koji sam predlozila,ali neću objaviti post,iako sam fotkala tortu,koja mi se blago rečeno izlila,mojom greskom...:)Pa sam je sluzila na 1dcl a ne na parče.To mislim na gornji fil,a ne onaj sa margarinom,koji je bio grozan,po rečima moga muža koji je jadan jeo tortu na silu...:)
Jos jednom sorry....
A post neću objavljivati ne zbog toga sto me je sramota neuspeha i fotke,već da sprečim negativne komentare koje sam imala sa Rapskom Tortom....:)i ne mogu da ih kontrolisem često,tj da ih brisem jer sam sticajem okolnosti vrl malo na netu a i mrzi me....

Alanvla said...

http://lakakuharica.blogspot.com/2010/09/pita-s-gorgonzolom-kruskama-i-orasima.html

Tina Vesić said...

Ih, bre, baš mi je krivo što ti se to desilo sa tortom... :P
Meni su da kucnem u drvo) filovi sasvim OK, baš se upravo hlade :)
Verujem da će Ferrero biti fantastičan, šteta da ne isprobamo u sklopu kuVarijacija :)))

Наташа said...

Vera: "Ja ovde vise neću nista da predlazem.Uvek kada nesto predlozim to se izglasa a ja kada napravim bude katastrofa.Tako da se unapred izvinjavam za Paganini,koji sam predlozila,ali neću objaviti post,iako sam fotkala tortu,koja mi se blago rečeno izlila,mojom greskom...:)Pa sam je sluzila na 1dcl a ne na parče.To mislim na gornji fil,a ne onaj sa margarinom,koji je bio grozan,po rečima moga muža koji je jadan jeo tortu na silu...:)"

Ovo sam kopirala sa tvog posta, jer nema svrhe da pišem ISTO!!!
Gornji, bijeli dio curi i razlijeva se, a tamni je kao cigla. Bikvit je toliko bio suh, da mi je za kalup promjera 18 cm, trebalo oko 100 ml mlijeka da i taj dio bude jestiv. I ja isto neću objaviti svoj Paganini jer ta grozota ne liči ninašta.

Maja Babić said...

Vera i Natasa - apelujem da ipak objavite. Koja je svrha igre u kojoj svima sve uspe - a onda shvatimo da bas i nije tako, nego nece svi da objavljuju ako ne uspe. Ne treba na vase neuspele torte da gledate kao NEUSPEH nego kao sadrzaj/utisak koji u zbiru sa svom ostalim sadrzajima/utiscima ima vise od prezentacionog karaktera. Kroz vase greske neko moze da nauci nesto korisno, stoga vas pozivam da napisete vase prave utiske i kada/kako je doslo do kojih problema...

Наташа said...

Ako se može objaviti poslije 30. oktobra, objavit ću. U Zagrebu sam od sutra, pa do 01.novembra, neću stići ranije, a jednom sam se već zeznula sa onim cheesecake-om što sam ga objavila u po mjeseca :))))

Maja Babić said...

Moze, i hvala unapred!

Tina Vesić said...

Ih bre :(
Baš sam juče pričala sa Gagom, meni je super ispao Paganini...
Jesam natopila koricu mlekom, al' ja to uvek radim, tako da ne znam koliko je (bila) suva...
A i filovi su mi ispali skroz OK, steglo se sve i baš je moji odnesoše kumi za rođendan...
Sad ste me nastrašile totalno :D
Da li sam ja uradila nešto loše (pa je ispalo OK) ili šta je već... :S

Tadeja said...

U jbt.-e :), šta bi? Izgiboše Paganiniji! Ja naravno još nisam ni recept kako treba pročitala, mislim tek je 24. :)), časkom ću ja to, a sad vidim da to baš i ne bu baš sam tak.
Nego nemojte mi sad biti partybreakeri. Nije ovo igra 'ko će bolje, nego isprobavanje recepata. Kao da sam ja zbog jednog recepta, skidala sve svece s neba i pljuckala sve u šesnaest po receptu kad je sprčkan. Ako se ista stvar dogodila u više od jednog slučaja, a očito jest, onda recept ipak ima manu i bilo bi zapravo fer da nam to i predočite. A da znate kuhati i peći u to nas ne trebate uvjeravati. To vrlo dobro sve znamo! :)))
Dakle, lijepo molim izvještaj kako god da je stvar ispala. :))
Nisam baš najsretnija s ponovo slatkim prijedlogom za kuvarijacije, ali kako nemam nikakvu slanu ideju ni prijedlog, ako većina izglasa OK.-ferrero :)

Tadeja said...

Ipak imam slani prijedlog i nadam se da nisam okasnila. Ja bih Dunjine kesten raviole !

Tina Vesić said...

Yay, Ferrero! :)