Friday, April 1, 2011

kuVarijacije 2011/03, radovi

2011/03
U februaru 2011. tema kuVarijacija je bio dezert pod imenom Chocolate Pate with Creme Chaud Froid, po ovom receptu. Ako vas intresuje kako su blogeri napravili ovu čokoladnu paštetu -  pogledajte i pročitajte.

9 comments:

El said...

Gorgeous desserts!

Dragana Pušica - Moje Grne blog said...

Meni samo nije jasno kako to da recept koji dobije 24 glasa isproba na kraju tako mali broj nas? I ovo nije prvi put da se to dešava. Noooooo...nema veze. Ne obraćajte pažnju na mene, ja samo glasno "kuckam" da ne kažem razmišljam. :)

Tadeja said...

Gago, evo i ja glasno kuckam, imaš moju podršku, nisam htjela dosad, da ne ispadne da samo ja talasam, ali ni meni se matematika počesto ne slaže. Ne sznam što bi se i kako moglo napraviti, ali je činjenica da očito glasaju i oni koji ne sudjeluju u igricama, niti imaju namjeru, nego biraju recepte koje bi voljeli vidjeti kako će ih drugi napraviti, što je s jedne strane u redu i zgodno, ali s druge je da ne kažem što!

Dragana Pušica - Moje Grne blog said...

E dobro je da nisam jedina koja to vidi. :) Na tvoje misljenje bih dodala to da ipak verujem da najvise glasova dajemo bas mi koji imamo blogove sa ovom tematikom. E sad, po meni je to vise glasanje da se izgura predlagac pre nego li sam zadati recept. Mozda gresim? I volela bih da gresim. :)

Tina Vesić said...

Kako misliš, Gago, da se izgura predlagač?
Iskreno, ja sam ovaj krem predložila jer sam i sama htela u više navrata da ga pravim, iskreno nisam verovala da će biti izglasan.

Maja Babić said...

Sasvim je u redu da bude osetno vise glasova nego ucesnika. Uvek je tako, jer ne glasaju samo oni koji su predlagali ili koji zele da ucestvuju, vec moze bilo ko da glasa. E sad, bilo je situacija kad jedan predlog bas dramaticno iskace u odnosu na druge (govorim i za FBI), i kad je evidentno da je neko zamolio prijatelje i rodbinu ;) da doprinesu. Ni to cak nije strasno, jer koristimo ovu anketu koja pamti IP, pa ako neko bas ima volje da ide po komsiluku i da glasa sa 15 raznih mesta, to se ne moze spreciti. A mora se priznati da ako se neko toliko potrudi, vala, i treba da pobedi :)

Ne uzimajte igre i glasanje previse k srcu, ni u zivotu nije sve logicno, pa sto bi ovde bilo. Uglavnom, nije nikakvo veliko zlo i kad se dese "male runde", ali slazem se da je lepse kad ucestvuje vise ljudi, i kad recept probudi interesovanje kod vecine...

Ja k'o i Gaga, ne ucestvujem ako mi se na prvu ne dopadne. Tolicno od mene ;)

Peace, ljudi.

Tina Vesić said...

Uvek bilo, Majo :)
Zato sam propustila i hleb sa kokosom i druge stvari...
No, uvek će biti ljudi kojima je previše stalo do toga da bude po njihovom, tako da nemoj odmah da isključuješ priču o rodbini i komšijama :D i bes kad nešto nije po njihovom ;)

Dragana Pušica - Moje Grne blog said...

Ma Tina nisam ja mislila sad konkretno na tebe, nego mi je jednostavno sad doslo da napisem to sto sam jos odavno primetila. I daleko od toga da mi smeta to sto moj predlog nije izglasan. Ja ionako isprobam to nesto na sta naletim da mi se svidja kad-tad. Uostalom primetili ste da i ne predlazem cesto. Ja ni ovaj put necu da ucestvujem iz razloga sto kod mene niko ne voli brokoli, na zalost. :( Doduse razmisljam se da ga mozda zamenim za nesto drugo, ima vremena jos do kraja objave postova. :)

Tina Vesić said...

Ovaj sad je dušu dao da se iskoriste jaja od Uskrsa :)
Ako se dobro usitni, nema šanse da provale da ima brokolija (barem moji :)) ;)