Wednesday, September 1, 2010

FBI rukavice 2010/09, Just good food

2010/09

Nakon letnje pauze, prvi blog koji ćemo istraživati u sezoni 2010/2011. je Just good food koji vodi Nada. Nado, čestitke na pobedi u glasanju :)

Predlozi i rezultati glasanja:
Just good food, 43 glasa
Ebba's Cuisine, 19 glasova
Astal, 5 glasova
Cooking by Ruza, 5 glasova
Smitten Kitchen, 1 glas
Baker's corner, 13 glasova

Ko želi da učestvuje u ovoj igri trebalo bi da:
- prelista/pregleda/istraži Nadin blog
- odabere nešto što mu se najviše dopada i što će biti predmet detaljnije istrage
- napravi jelo (ili jela) prema receptu, fotografiše i zajedno sa zapažanjima objavi na svom blogu bilo kada do kraja septembra 2010.
- u postu linkuje stranicu sa odabranim receptom, osnivača igre, kao i post sa pravilima
- pošalje prijavu administratorima na fbi.rukavice et gmail tačka com

Više o igri pročitajte ovde.

1 comment:

Tadeja said...

Ne laje pas radi sela , ali nekako mislim da bih mogla pronaći istomišljenika , pa u tom smislu i ovaj moj komentar i prijedlog. Naime ne postoji način da ja uskladim sve svoje obaveze i dalje održavam blog i sudjelujem u igricama, a voljela bih. Ovaj mjesec je pod istragom Nadin, Just good food blog, vrlo kvalitetan i bogat blog, ali ja ni uz najbolju volju i organizaciju, neću uspjeti ni prići blogu da ga temeljito pregledam i odlučim što bih kuhala, a kamoli da to i napravim na način koji želim i koji bi mene, a po mom mišljenju i autoricu zadovoljio. Ista stvar je i sa "Ajme koliko nas je! Odlična tema, ali hoću li uspjeti što napraviti, sumnjam. Kuvarijacije, možda, ako mi se zvijezde poslože.
I nije što je rujan takav, nego što ja mislim da su tri mjesečne igrice, a pogotovo istrage blogova koji su sad već prilično stasali i obiluju zanimljivim receptima i receptima koji zaslužuju pažnju i sudjelovanje ne mogu izdržati ovaj tempo i da bismo na zadovoljstvo svih, autora blogova, učesnika, pa i admina igrica trebali u pravilima nešto promijeniti.
Moj prijedlog je da mjesečna igra ostanu samo Kuvarijacije, jer je to jedan recept i nekako se, tko odluči, unutar mjesec dana nađe vremena za napraviti ga. Ajme koliko nas je i FBI rukavice bih voljela da su barem dvomjesečne igre i to naizmjence.
Konkretno, ostavila bih kukuruz i idući mjesec kao namirnicu, tako da igrica završava tek u listopadu, odnosno oktobru, da se onda objave rezultati i proglasi nova domaćica i namirnica za iduća dva mjeseca.
Nadin blog pak, a mislim da bi svi imali što na njemu raditi ako želimo, a da ne ludujemo i upadamo u vremenske tjesnace, ostavila bih pod istragom do kraja studenog, odnosno novembra i tada odabrala novi blog, koji bi bio pod istragom iduća dva mjeseca.
Mislim da bismo se na taj način, svi malo rasteretili i da bismo možda više uživali u svim tim igricama, a da nismo prisiljeni zbog nedostatka vremena od njih jednostavno odustati.
Molim admine, ako prijedlog smatraju prihvatljivim, da ga stave na glasanje i možda čak mailovima obavijeste dosadašnje sudionike, tako da se doista zainteresirani i oni koji u igricama i sudjeluju o tome i izjasne.