Tuesday, September 6, 2011

Novo okupljanje food blogera na Adi,
17. septembar


U nekom od prethodnih postova pomenuh, evo sada i malo više detalja.

Nakon što smo se u junu okupljali na beogradskoj Adi Ciganliji, lepo družili i klopali, na pragu je novo okupljanje. 17-og septembra ponovo se vidimo na Adi! :)

Oni koji su bili, već znaju gde je mesto sastanka, a evo sada i za sve druge gastro blogere, koji bi želeli i mogu da dođu, dodatnih instrukcija.

Na Adu treba ući glavnom šetačkom stazom, proći restoran Jezero, i dalje nastaviti pravo. Pre nego što se naiđe na prvi kafić (koji je delom na plaži, delom na zelenoj površini) treba skrenuti desno i izaći na piknik zonu. Otprilike, kad prođete "Kokice kod Bokice" :))) i nakon toga Frikom-ov sanduk sa sladoledom, a pre kafića - tu treba preseći i krenuti desno.


Kad pođete desno kroz zelenu površinu, videće se negde i putokaz "Piknik prostor".


Piknik zonu prepoznaćete po tome što svuda ima ozidane okrugle roštilje, a u centru je česma. Klupe su grupisane na nekoliko mesta. Vi pođite dalje, udaljavajući se od vode, prođite ove roštilje na sredini zone, i tu smo. Na slici je obeleženo mesto gde ćemo nas par zauzeti dve klupe i čekati ostale (klik na sliku za punu veličinu).


"Ulaznica" za okupljanje je nešto od hrane što vi odaberete da pripremite i donesete. Bilo šta, što je pogodno za izlet. Ako ima onih koji su pre za roštilj, može se i to izvesti, ali individualno (bez zajedničke nabavke mesa, deljenja troškova itd, da ne bismo komplikovali organizaciju). Obično bude previše hrane i ove koju donesemo. Korišćenje zidanih roštilja je besplatno, ali to su ipak javni roštilji, i niko ne može da garantuje da će to biti sve čisto.

Piće se može kupiti u obližnjem kafiću/restoranu, ili poneti (nema nekih prodavnica/trafika u blizini).

Vreme - od 10 h nadalje.

Molim zainteresovane da se prijave ovde, putem komentara, da bismo okvirno znali broj ljudi. Takođe, dogovaranje, pitanja, mišljenja, možemo ovde da razmenimo.

Mala napomena - ovaj susret nema organizatora ni sponzora, niti predstavlja išta osim neobaveznog druženja blogera. Kuvarigrice su samo neutralno mesto gde je poziv objavljen, ali poziv se ne odnosi samo na učesnike u igricama, već sve food blogere. Svi ste slobodni širiti poziv na svojim blogovima, uz molbu da linkujete na ovaj post, da bismo ipak bar okvirno znali koliko će nas biti (ako dolazite sa nekim, nije loše i to da prijavite). Spisak u postu biće ažuriran redovno. Brojevi u zagradama su broj odraslih i broj dece.

Pozdrav i vidimo se 17-og!

p.s.
valjda neće neka kiša da ljuljne kao ova današnja!


- - - - - -
1. mamajac, muž i deca (2+2)
2. Marija i Mateja (2)
3. Knjiški moljac (1)
4. Jelena (1)
5. Nale (1)
6. Ana (1)
7. Taci (1)
8. Mila, dečko i sestra (3)
9. Maja, sestra i sin (2+1)

13 comments:

What's for dessert? said...

Zavidim vam na zabavi i finoj klopi! Lijepo se provedite i jedva čekam izvještaj!!

Anonymous said...

Pa da mi daleko mzoemo smao u mislima biti sa vama..i zuivati kroz vase reportaze.Sigurna sam da ce opet biti fnatasticno:)

Nale Coolinarija said...

Ja sam ZA, potvrdjujem 2-3 dana pred okupljanje. Pozdrav!

Dragana Pušica - Moje Grne blog said...

Ja na žalost ni ovog puta ne mogu da dođem. :( Početkom oktobra idem na BlogOpen i za to sam iskukala dva slobodna dana na poslu. Slobodni dani su nam inače veoma deficitarni. :( Ovo je mali vremenski razmak između dešavanja i nema šanse da dobijem još dva pride. Mnogo mi je žao, pričala sam već sa Marijom, ali šta da radim. :( Vi mi se lepo provedite i setite se mene malo. Dajem vam dozvolu da tračate. :)

Tanja said...

Upisite i mene :)

Maja Babić said...

Gago, žao mi je, nikako da se "potrefimo"...
Taci, upisano! :)

Tanja said...

Hvala Majo i slobodno izbrisi znak pitanja, ne dovodim nikog :)

Maja Babić said...

Dobro, dobro :)))

Nale Coolinarija said...

Da budem dosledna recenom - potvrđujem:)) Vidimo se...

Bite my cake said...

bravo cure, želim vam odličnu zabavu!

Maja said...

Majce,ja planiram da dodjem sa sestrom i mladjim sinom.Ako se ne promeni,a verujem da nece,radujem se sto cemo da se druzimo i upoznamo!!Pozdrav:))

Maja Babić said...

Super, Majo, dodjite! :)

Marina Jevtic said...

Pozdrav svima...Kao sto sam i Tanji napisala,volela bih da dođem na druzenje i upoznavanje.Skoro sam imala povredu noge,te hodam uz pomoc muza i stapa.To bi znacilo da ako mi zdravstveno stanje dozvoli,dosla bih sa muzem.Ne znam da li do tamo mozemo doci kolima ili ne,ako neko zna,molim,recite. Svoj dolazak mogu da potvrdim dan-dva pre desavanja,jer zelja i dobra volja postoji.... Pozdrav :)