Thursday, October 20, 2011

FBI rukavice 2011/11-12, predlozi

2011/11-12


FBI rukavice je igra za gastro blogere. FBI je akronim od Food Blog Inspection, a rukavice anagram od kuvarice i igra upravo započinje svoju četvrtu sezonu, Ko želi da učestvuje, stavlja se u ulogu svojevrsnog inspektora, i ima zadatak da isproba neki recept sa bloga koji bude odabran, pa na svom blogu objavi objektivne utiske i slike. Više o igri i pravilima pogledajte ovde.

Na ovom postu očekujemo vaše predloge za blog koji biste voleli da istražimo u periodu novembar-decembar 2011. Predlog možete ostaviti putem komentara. Kroz pet dana, koliko će trajati prikupljanje predloga, biće postavljena anketa, putem koje ćemo zajedno izglasati novi blog za istragu.

13 comments:

Ana said...

Foodforthought by Jelena

Наташа said...

Moj prijedlog: http://parfe-dunja.blogspot.com/ :)

Bite my cake said...

Moj prijedlog je Prstohvat soli: http://kasicicaseceraiprstohvatsoli.blogspot.com/

Sanja Manasijevic said...

Ja se slažem sa Aninim predlogom...

Вера said...

i ja se slazem sa Aninim predlogom-Jeca!!!!

What's for dessert? said...

I ja bih kod Jelene u goste :)

Dilajla said...

Istražimo Ebbu http://mari-the-gold.blogspot.com/2011/10/3-roendan-ebbas-cuisine-i-cappuccino.html

Branka - byB said...

Moj prijedlog je Dunjin blog - Parfe Dunja.
http://parfe-dunja.blogspot.com

Tina Vesić said...

Food for thought :)

Mimi said...

Ja sam za http://parfe-dunja.blogspot.com/ :)

J e l e n a said...

A jooooj. Hvala vam devojke puno na predlogu za moj bolog. Ja imam jednu molbu za Mariju ili Maju, ne znam ko je administrator trenutno. Pošto je moj blog relativno mlad, tek nekih 15 meseci, a ja imam oko 50 recepata u draftu i još 100 na listi koje nameravam da pravim, da li je moguće da me izostavite bar nekih 6 meseci iz nominacija jer bi bila šteta da moj blog proučavate kada ima još sjajnih blogova koji su tu mnogo duže od mene i imaju sjajne kolekcije recepata.

Moj predlog je
Laka kuharica
http://lakakuharica.blogspot.com/

ps ako me ne možete izostaviti iz glasanja onda molim da glasate za druge predloge i još jednom vam se zahvaljujem na nominaciji

Marija said...

Jelena, tvoj blog nije u kategoriji onih kojima nedostaje recepata. Naprotiv :) I sama bih volela da u narednom krugu on bude pod istragom.

Jedino ako baš-baš eksplicitno ne želiš da budeš među predloženima, onda stvarno nema smisla da te sad forsiramo, izvinićemo se onima koji su te predložili i izostaviti iz predloga. Ovaj put :)

J e l e n a said...

Marija, u pravu si, nije lepo prema onima koji su predložili blog.

Neka ostane na listi predloga.