Thursday, March 5, 2009

Izmene u widget code-u

Molim sve blogere koji na svom blogu prikazuju widget za bilo koju od tri igre, da naprave malu izmenu u code-u kako bi podaci (domaćica, brojač) ponovo bili vidljivi. Domen yu prestaje da postoji, i treba ga zameniti rs domenom.

Potrebno je uraditi sledeće

Pronadjite na vašem blogu, u code-u koji se odnosi na widgete, string "co.yu" i zamenite stringom "co.rs", pa snimite izmene. Ako prikazujete sva tri widgeta ovaj string bi trebalo da pronadjete na tri mesta.

ili

Obrišite u potpunosti sadašnji widget code, pa preuzmite novi sa ove stranice. Blogger/blogspot korisnici mogu preuzeti ispravljen code klikom na dugme koje se nalazi na glavnom meniju kuvarigrica, pojedinčno za svaku igru.


Napomena: blogeri koji prikazuju obične banere (samo sliku/logo igre, bez tekstualnh podataka ispod) ne treba ništa da menjaju.

Ako je nekom potrebna dodatna pomoć javite se na e-mail kuvarigrice et gmail tačka com.

Hvala na razumevanju.
administratori

5 comments:

Monika said...

meni sve radi kako treba...trebam li svejedno promijeniti kod?

Maja Babić said...

U principu treba, jer je co.yu domen na "samrti" i mislim da od prvog aprila prestaje da postoji i pitanje je dana kada ces primetiti da ne radi kako treba.
Pozdravi!

p.s. razmisljam da zakupim neki host prostor samo za kuvarigrice, i tada cu vas jos jednom zamoliti za ovako nesto, pa eto, da se uvezbamo :)

Maja Babić said...

Monika, evo da vidis kako ja sada vidim tvoj blog. Samo slicice igara, bez donjeg teksta. Zato je potrebna ona izmena.

Izvinjavam se svima za cimanje :)

Monika said...

u onom trenu kad sam postala komentar je sve radilo, a sad sam i ja primijetila da više ne funkcionira...hvala na odgovoru! idem odmah to promijeniti :)

Anonymous said...

Zamenila :)
A baš sam se pitala već jedno vreme zašto se ne vidi kao pre.